Pedicurebehandeling

 De pedicurebehandeling bestaat uit:

* Desinfecteren van de voeten met alcohol

* Knippen van de nagels

* Het verwijderen van eelt en eventuele likdoorns

* Het frezen van de nagels en voeten

* Incremen van de voeten .

€28,50

 


Diabetische voet of Reumatische voet

Bij deze behandeling voer ik dezelfde stappen uit als bij de standaard pedicurebehandeling, ik ga uiteraard heel voorzichtig te werk en probeer wondjes te voorkomen. Het kan zijn dat u een vergoeding krijgt vanuit de zorgverzekering. Vanaf zorgprofiel 2 t/m 4 wordt jaarlijks het behandelplan  vastgesteld door de podotherapeut. Hij/zij bepaalt de hoeveelheid voetzorg en zal deze laten uitvoeren door een gecontracteerde medisch pedicure. Om voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking te komen, moet u voetzorg geïndiceerd worden door de podotherapeut. 

 


Deelbehandeling

Bij deze behandeling, behandel ik alleen de noodzakelijke voetzorg. Bijv als u last heeft van 1 ingroeiende nagel of alleen een likdoorn wilt laten verwijderen.

€15,95


Pedicurebehandeling aan huis

Kunt u niet naar mijn praktijk komen of kunt u niet de trap omhoog lopen dan is er de mogelijkheid om bij u aan huis te komen.

€31 + €0,35 per km

 


Biotensor

De biotensor is een meet en testinstrument dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof DR. J. Oberach. Het meet de energetische frequentie van ons lichaam en kan daarbij kleine afwijkingen oppikken.  Het is een uiterst gevoelig meetinstrument, het vangt trillingen op en neemt de onderlinge verschillen waar. Zo wordt bijvoorbeeld het lichaam onderzocht op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen. Met de biotensor kan vervolgens getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken. De biotensor kan worden gebruikt voor:

- Schimmelnagels

- Ingroeiende nagels

- Overtollige eeltvorming

- Likdoorns

- Lichamelijke klachten

- Psychische klachten

 

€25  per 30 minuten 

                                                                                     (Ook mogelijk via beeldbellen)

                                                                                   


Gellak

Wilt u mooi gelakte teennagels waarvan u wel 6 weken kunt genieten? Dan is gellak wellicht iets voor u. De nagels worden gelakt met PinkGellac. Doordat ik bij deze gellak een ledlamp gebruik blijft de nagellak lang zitten. Bij deze behandeling zorg ik er eerst voor dat uw nagels weer netjes zijn. Ik knip de nagels en maak de nagelomgeving schoon.

€20

 


Pedicurebehandeling + Gellak

€42,50


 Voetenspa

Wilt u uw voeten eens extra laten verwennen? Probeer dan eens de voetenspa. Bij deze behandeling krijgen uw voeten eerst een voetbad met een voetverzorgend badzout. Dit heerlijke zeezout verrijkt met kruiden en etherische oliën schenkt uw vermoeide voeten een zalig en ontspannen gevoel. Hierna worden uw voeten gescrubd met een vulkanische scrub, deze scrub reinigt en verwijdert alle dode huidcellen en onzuiverheden en vernieuwt en verzacht de huid. De scrub bevat stimulerende etherische oliën die verfrissend zijn voor lichaam en geest. Na de scrub breng ik een voetmasker aan op uw voeten, dit is een natuurlijk masker dat reinigt, ontgift en als vitaminenboost op je huid inwerkt. Als laatste masseer ik uw voeten in met een heerlijke voetcreme. Deze voetcreme verwarmt de voeten door de bloedsomloop te stimuleren, biedt verkwikking aan vermoeide voeten en de schimmel- en bacteriewerende kruiden bestrijdt  onaangename voetgeur.

Bij deze voetenspa gebruik ik uitsluitend producten van Purity Herbs.

€22,50

 


Chakra Energetische voetmassage

De Chakra energetische voetmassage is een holistische massage waarin de verbindingen tussen de verschillende lichaamsniveaus (mentaal, sociaal, fysiek, emotioneel, spiritueel e.d.) weer in balans worden gebracht via de massage van de voeten.

€32,50

 


De strippenkaart

5 pedicurebehandelingen voor €132 ipv €142,50

U krijgt dan een digitale strippenkaart zodat u precies weet hoeveel strippen u nog heeft.

5 strippenkaarten zijn 1 jaar geldig

Personen die voor een vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking komen, kunnen geen strippenkaart gebruiken voor het deel dat ze moeten bijbetalen.