Ingroeiende nagel

Heeft u last van een ingroeiende nagel? Dan wil uw lichaam hiermee iets aangeven.  Bij een ingroeiende nagel drukt de nagel in het vlees en dat doet pijn. Om de pijn te verminderen is het belangrijk om u bewust te worden van de betekenis.

In de rechtervoet zit alles wat te maken heeft met je verstand (gedachten). Het heeft te maken met je werksituatie. De linkervoet heeft alles te maken met je gevoel (emoties). Het heeft vaak met de thuissituatie te maken.

Vanuit de voetreflex gezien betekent een ingroeiende nagel dat je streng bent voor jezelf. Je denkt dat het beter kan of moet, maar het kan altijd beter. Als je aan de rechtervoet een ingroeiende nagel hebt dan doe je, zakelijk gezien, heel erg je best om het goed te doen. Heb je aan de linkervoet een ingroeiende nagel dan doe je in de thuissituatie heel erg je best om het goed te doen. Je bent erg streng voor jezelf.

 

Wat kan je hier aan doen?

Probeer de lat eens wat minder hoog te leggen voor jezelf! Je zult zien dat de ingroeiende nagel dan minder pijnlijk wordt.

Mocht u iets hebben gehad aan dit advies dan zou ik het fijn vinden als u dit via onderstaand formulier zou willen doorgeven.