Nooit meer schimmelnagels

Herken jij je in het volgende:

- Je hebt al van alles geprobeerd om van je schimmelnagels af te komen.

- Je wilt op een natuurlijke manier van je schimmelnagels af komen.

- Je wilt de ware reden weten van je schimmelnagels zodat de echte bron wordt aangepakt.

- Je wilt je niet meer schamen voor schimmelnagels

 

Lees dan verder

 

Voel je dat je er klaar voor bent om nu eens echt van je schimmelnagels af te komen? Zodat je weer eens die leuke slippers aan kan in de zomer?

JA?

Doe dan mee met de online training: Nooit meer schimmelnagels!

 

Tijdens deze training:

- Krijg je de anti-schimmelbox toegestuurd.

- Krijg je meer informatie over de producten in de anti-schimmelbox

- Leer je wat schimmelnagels zijn en wat ze jou te vertellen hebben.

- Leer je om jezelf minder kwetsbaar op te stellen.

 

Wanneer is deze cursus niet geschikt voor jou?

-  Als je zwanger bent of bloedverdunners gebruikt, krijg je niet de Pau D'arco capsules. Je kunt wel gewoon de cursus volgen en de oregano capsules innemen.

-  Als je niet van je schimmelnagels af wil.

 

Hoe zou het zijn als je nu echt eens van je schimmelnagels af komt?

 

In mijn pedicurepraktijk komen veel mensen met schimmelnagels, veel mensen hebben al van alles geprobeerd maar komen maar niet van de schimmelnagels af. Ik dacht bij mezelf dat moet toch anders kunnen, er moet toch een manier zijn om er vanaf te komen en weer mooie, gezonde nagels te krijgen. Ik ben me gaan verdiepen in de schimmelnagels en wat wil je lichaam daar nu eigenlijk mee vertellen? Door mijn onderzoek naar schimmelnagels kwam ik er achter dat het belangrijk is om de schimmel van binnen aan te pakken door middel van capsules (Pau D'arco en oregano). Deze capsules zorgen ervoor dat je darmen wat minder kwetsbaar worden en het immuunsysteem wordt versterkt. Ook is het belangrijk om de nagel te behandelen met een nagelolie. In de nagelolie zitten IJslandse kruiden, die er voor zorgen dat de nagel gevoed word en dat de schimmel gedood word. 

Ik heb ook cursussen gevolgd, boeken gelezen en me verdiept in het analyseren van de tenen. Het is namelijk ook belangrijk om je bewust te worden van wat de schimmelnagels jou te vertellen hebben. Zo heeft de schimmelnagel geen functie meer en zal je er sneller van af zijn.

Ja ik wil dit!

 

 

 

Wil jij je op de wachtlijst plaatsen ? Vul dan hieronder je gegevens in en klik de juiste wachtlijst aan. Zodra er meer informatie is over de cursus, krijg je een mail van mij.8