Anti - Schimmelbox

Deze box bestaat uit :

      Pau D'arco capsules

Oregano Capsules

Nagel Olie

Tips en adviezen zodat deze box optimaal voor u werkt.

 

Ik heb deze box ontwikkelt zodat de schimmelnagel van binnen en van buiten wordt aangepakt. Het is niet genoeg om er alleen een zalf op te smeren want de (candida) schimmel zit in je darmen en daar moet de schimmel ook worden aangepakt. Dit gebeurt door het innemen van de Pau D'arco en Oregano Capsules. Dit zijn capsules op natuurlijke basis zodat de schimmel op een natuurlijke manier wordt aangepakt. De nagelolie is gemaakt van Ijslandse kruiden wat er voor zorgt dat de buitenkant op een natuurlijke manier wordt aangepakt. Ook is het belangrijk om te weten wat een schimmelnagel u te vertellen heeft. In de folder staan ook nog enkele voedingstips.

 

€74,95

(Binnenkort verschijnt er ook een online training waarin u nog meer te weten komt over de producten en echte oorzaak van de schimmelnagels) U kunt zich vast op de wachtlijst plaatsen onder het kopje "Nieuws".


Wandelwol

 

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

 

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten. Velen gingen u al voor!

 

Voor wie

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

 

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.

U kunt de wandelwol bestellen in de webshop!